Valstugor och EU-parlamentariker!

Mattias Bjärnemalm (PP)

Hej Skånepirater,

Nu har vi äntligen fått upp våra valstugor i Lund och Malmö. Dessa behöver nu bemannas med glada pirater som kan stå och prata med förbipasserande och förklara varför en röst på oss är det rätta valet. I Lund har de fått upp en doodle du kan anmäla dig genom och i Malmö ska vi ordna det snarast. Men redan idag kan du komma och hjälpa till med att måla vår stuga i Malmö.

Bägge stugorna skulle även må bra av lite möbler och annan pynt, så har du något du tror skulle passa får du gärna titta förbi med det. Eller om du bara vill säga hej till oss som inte har något bättre för oss än att hänga i valstugan.

I och med att vi kommer lägga tid på att bemanna valstugorna kommer flygbladsutdelningarna i Lund och Malmö upphöra, men vill du ändå dela ut flygblad finns dessa i valstugan, så det är bara att komma förbi och hämta en bunt.

En som tänker titta förbi är vår EU-parlamentariker Amelia Andersdotter. Hon kommer finnas vid vår valstuga i Malmö nu på lördag mellan kl 10-13. Så vill du höra vad hon har att säga om EU är du hjärtligt välkommen då. Ta med en vän eller två! :-)

Vi ses vid valstugorna!

Vänliga hälsningar,

Mattias Bjärnemalm
EU-kandidat

Posted in Övrigt.