Nu är det fullt drag som gäller ända fram till söndag!

Mattias Bjärnemalm (PP)

Hej Skånepirater,

I övermorgon är valdagen och just nu ligger vi på gränsen i mätningarna för att få stanna kvar i parlamentet. Därför behöver vi alla lägga in en sista knuff för att få oss över 4% så vi stannar kvar i Bryssel! Ring en vän och be den rösta på oss, kom och hjälp oss vid valstugor och på torg eller genom att dela ut kampanjmaterial, och för allt i världen kom ihåg att rösta själv! Du kan även boka upp dig att stå som vallokalvärd vid en vallokal nära dig nu på söndag.

I Kristianstad samlas alla som kan kl 17 ikväll och delar ut flyers och foldrar.  Ring Daniel Wimhed (0708-676561) om du vill hänga på. Det händer även saker i Malmö. Kl 18 kommer Amelia Andersdotter komma till Folkparken i Malmö och därför behöver vi folk där som kan hjälpa till att prata med folk om piratpartiet och sprida ut info om att hon kommer dit på kvällen. Vi kommer finnas där från klockan 15 och du kan kontakta Olavi Brunkestam (0735-911248) om du vill hjälpa till.

Du kan även hämta upp material för att dela ut i brevlådor vid våra valstugor i Malmö eller Lund fram till kl 20 ikväll.

Imorgon kommer Helsingborgspiraterna dela ut flyers i centrala Göterborg mellan 11-14. Ring Annika Suikki om du vill haka på (0709-782824). Vi kommer även samla folk vid våra valstugor i Malmö och Lund under hela lördagen för att kunna synas ordentligt och prata med så många som möjligt som rör sig på stan. En av dem som kommer befinna sig vid valstugan i Lund är vår parlamentariker Amelia Andersdotter. Vill du hjälpa till är det bara att komma förbi någon av valstugorna.

Och på söndag behöver vi som sagt vallokalvärdar på så många platser som möjligt i Skåne!

Har du förresten missat att anmäla dig till vår valvaka i Lund på söndag kväll men vill ändå komma? Slå mig en signal så ser vi om det går att lösa (0704-385046).

Finns det något du vill hjälpa till med som inte passar in i texten ovan? Kontakta mig med din idé så ser vi om den går att genomföra (0704-385046). Vi har mindre än tre dagar på oss att se till att vi får vara kvar i Bryssel, så inget förslag är för tokigt!

Jag tänker ge järnet in i det sista och jag hoppas du vill göra det samma!

Vänligen,

Mattias Bjärnemalm
Valsamordnare Piratpartiet Skåne

 

Posted in Övrigt.