missa inte Anna Troberg i Malmö idag!

Mattias Bjärnemalm (PP)

Hej Skånepirater,

Jag hoppas att ni inte har missat att Anna Troberg besöker Skåne i dagarna. Igår var hon i Helsingborg (UPPDATERAT: hennes samtal på Mindpark kan ses här) och idag kommer hon vara i Lund och Malmö.

Först kommer hon delta i våra dagliga flyersutdelningar som sker måndag-torsdag kl 15 i Lund (vid centralstationen) och kl 16:15 i Malmö (vid centralstationen). Därefter kommer hon föreläsa om näthat kl 17:30 på Foo Café. Ett ständigt aktuellt ämne som hon bloggade om så sent som idag. Eftersom detta krockar med vår fika på Pixel K.a.f.e. är den fikan inställd idag.

Så ta tillfället i akt och kom förbi till något av ovanstående och växla ett par ord med vår partiledare, det är förmodligen sista tillfället att träffa henne i Skåne före EU-valet!

Jag tänkte också passa på att tipsa er om att boka upp den 26 april i kalendern redan nu. Då kommer vi ha en heldagsaktivistträff i Lund där bland annat Amelia Andersdotter kommer besöka oss för att prata om jobbet i EU och hur vi kan lyfta våra parlamentarikers framgångar där i valrörelsen. Mer om detta i framtida mail.

För de som inte har något inplanerat nästa måndag på annandag påsk kommer det dessutom ske en utskickspackning i Malmö som vi behöver ett par glada pirater att hjälpa till med. Är du sugen på att dra ett strå till stacken den dagen får du väldigt gärna slänga över ett mail till mig.

Piratiga hälsningar,

Mattias Bjärnemalm
Valsamordnare Skåne & EU-kandidat

Posted in Övrigt.