Medlemsutskick 27-12-2013

Grumpy-Cat-01

Detta är ett medlemsutskick som gick ut till alla partimedlemmar i Skåne den 27-12-2013. Om du är bosatt i Skåne och inte fått utskicket bör du kontakta partiets medlemsservice för att se vad som är problemet.

God jul och god fortsättning kära Skånepirater!

Jag hoppas att du som läser det här haft en trevlig helg och njutit av lite ledighet! Jag tänkte även passa på att tipsa dig om lite piratmöten som sker de närmsta dagarna nu i Skåne.

Helsingborg, fredag 27/12 kl 18:30
Ikväll har Piratpartiet Helsingborg styrelsemöte och givetvis är alla pirater som har lust välkomna att kika förbi. På mötet kommer det kommande valåret att diskuteras, med tonvikt på det lokala valet och vad som behöver göras inför det. Mötet hålls på Subway mitt emot Knutpunkten.

Kristianstad, lördag 28/12 kl 12:00
Imorgon på dagen har vi ett möte i Kristianstad för att diskutera möjligheterna att dra igång en lokal förening där inför det kommande året, samt hur vi ska få upp den lokala verksamheten igen efter att den har legat nere ett bra tag. Bor du i Kristianstad eller i en grannkommun och funderar på att aktivera dig är det här ett utmärkt tillfälle att träffa andra pirater och komma in i partiet lite mer. Mötet hålls på Conditori Duvander på Hesslegatan 6

Lund, söndag 29/12 kl 12:00

På söndag håller lundapiraterna sitt traditionella söndagsfika. Det är med stor sannolikhet den längsta regelbundna piratträffen i landet som har varit igång i olika former sedan april 2006 och hit brukar det trilla in pirater från hela Skåne. Nu på söndag kommer vi diskutera nästa års valrörelser samt sondera terrängen för bildandet av en lokal förening i Lund och möjligheten att dra igång studiecirklar i samband med söndagsfikorna. Mötet hålls, som alltid, kl 12 på Winstrupsgatan 1 (ingång från gården).

Malmö, måndag 30/12 kl 18:00
Nu på måndag är det i god tradition Magnifik Måndag i Malmö. Vi samlas på kvällen för att diskutera uppstarten av studiecirkelverksamhet i Malmö samt för att diskutera det kommande årets verksamhet i övrigt. I god tradition bjuder Ung Pirat Malmö på fika. Mötet hålls denna gång på Ungdomens hus, Norra Skolgatan 10B.

Årsmöte för Piratpartiet Skåne, söndag 12/1 kl 14:00
Slutligen vill jag tipsa om att du redan nu bör skriva ner datumet för årsmötet för Piratpartiet Skåne nästa år. Det kommer att hållas på Winstrupsgatan 1 i Lund den 12 januari kl 14:00. Här finns kallelsen till mötet. Du kan skicka in motioner till mötet fram till den 5 januari kl 14:00 och detta görs via mail till ordförande Peter Johansson (peter.johansson@piratpartiet.se).

Har du frågor kring något av mötena ovan kan du alltid kontakta mig via mail eller via telefon: 0704-385046.

Vänliga pirathälsningar,

Mattias Bjärnemalm,
Ordförande för Piratpartiet Malmö

Posted in Övrigt and tagged , , , , , .