Medlemsbrev 5/8, partiledaren har ordet!

Kära Pirater!

Denna vecka har vår Partiledare Magnus Andersson bifogat ett spännande meddelande. Läs nedan!

”Valrörelsen närmar sig! Jag vill göra den så kul och engagerande som möjligt att delta i för alla våra aktivister. Den viktigaste faktorn för partiets framgångar är nämligen att vi som deltar i valrörelsen har roligt och känner att vi gör skillnad – för det gör vi!

Som ett led i att göra valrörelsen kul och engagerande vill jag göra om den till ett stort spel – med Sverige som spelplan och aktivism som insats! Målet är att vi som deltar ska ha roligt, samtidigt som vi hjälper partiet att synas.

Grundidén är väldigt simpel. Vi skapar ett system för att registrera aktivism som t.ex. affischuppsättning, flygbladsutdelning eller olika piratträffar. Den som gör mest på rätt ställen vinner! Kanske kommer vi kunna använda en liten del av valbudgeten till att trycka tröjor eller pins åt de som utmärker sig på olika sätt i tävlingen?

Möjligheterna för att utveckla konceptet är i princip oändliga! Jag vill att spelet ska handla om mer än att bara samla poäng, utan det ska vara mer dynamiskt med fler sätt att tävla på. Utöver att spela individuellt skulle möjligheten att tävla t.ex. kommun mot kommun kunna finnas. Vi kan ha bonusar för aktivism som görs utanför hemkommunen eller någon form av klankrig. Ovanpå det bör vi ha en hög olika emblem (badges) och bedrifter (achievements) som går att samla på!

Jag behöver hjälp för att detta ska bli verklighet, dock. Vi behöver bli en grupp som brainstormar alla bra, sjuka och roliga sätt att skapa detta spel på. Därför behöver jag din hjärna! Har du skapat spel? Är du spelintresserad? Gillar du att testa saker? Brinner du för aktivism? Då är du rätt person att hjälpa mig!

Låter detta intressant? Kontakta mig omgående på magnus@piratpartiet.se och boka in måndag 7/8, klockan 19, för ett möte på partiets Mumble. ”

Hoppas vi höres på måndag och Happy Pride från Stockholm!

Allt gott,
Isabelle Kokkalis
Nationell aktivistsamordnare

Posted in Medlemsbrev, På gång i partiet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *