Medlemsbrev 27/8, Ny supportansvarig

Kära pirater,

Vi har fått en ny supportansvarig i Niklas Ängelid som kommer hjälpa oss bli bättre på att svara på mail och frågor till partiet!  Nedan presenterar sig Niklas.

”Jag är en 42-årig glad datornörd som använt datorer i någon form i 30 år. Började använda datorkommunikation 1991 och skaffade mitt första egna uppringda Internetabonnemang 1995 (på den tiden det kunde ta en hel timme att ladda ned 1MB stor datafil och man fick skyhöga telefonräkningar från Telia)

Blev intresserad och sökte uppdraget som Supportansvarig, dels för att jag har erfarenhet av lika från tidigare uppdrag i mitt liv och för att bland det roligaste jag vet är när jag via en dator kan hjälpa någon med det problem/frågeställning denne har och göra denne lycklig, glad och nöjd.

Har pga fysiskt funktionshinder inte kunnat ägna mig åt fysiska hobbys som många andra (typ fotboll, ishockey, etc) och där har datorer blivit mitt största intresse och hobby istället.

Bor i Tyresö söder om Stockholm och är gift med en kvinna jag älskar över allt annat.”

Välkommen ombord Niklas!

Sharing is caring.

Allt gott,
Isabelle Kokkalis
Nationell aktvistsamordnare

Posted in Medlemsbrev, På gång i partiet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *