Medlemsbrev 20/8, Vi behöver dig!

Kära pirater!

Vi söker fylla de roller i partiet som är vakanta. Just nu behöver vi särskilt en crowdfundingansvarig och grafikansvarig. Att engagera sig ideellt i partiet är givande eftersom du får vara med och bygga en politisk rörelse samtidigt som du får chansen att träffa vänner och bygga ut ditt kontaktnät!

Vi söker en grafikansvarig som har i uppgift att skapa det grafiska material Piratpartiet behöver. Detta innebär att klippa ihop kampanjbilder, sätta ihop flyers, skapa banners till olika webbsidor etc. Vet du hur man pillar med pixlar? Gillar du att ge saker färg och form? Vill du hjälpa piratrörelsen synas och växa? Kontakta ansvarig för extern kommunikation Mattias Rubensson på mail mattias.rubensson@piratpartiet.se .

Vi behöver också en crowdfundingansvarig som ansvarar för partiets crowdfunding inför diverse event. Crowdfundingansvarige planerar och lägger upp partiets crowdfundingkampanjer i samråd med arrangörerna, hanterar vår crowdfundingsida (http://crowdfunding.piratpartiet.se/) och ser till att eventuella belöningar kommer donatorerna till handa efter avslutad crowdfunding. Är du en jäkel på att kampanja? Vill du hjälpa oss förverkliga feta events? Kontakta Magnus Andersson på Magnus@piratpartiet.se .

Vill du engagera dig i partiet men känner inte att ovanstående roller passar dig? Här finner du en lista på roller i partiet och vilka som är vakanta! http://mediawiki.piratpartiet.se/wiki/Vi_beh%C3%B6ver_dig

Sharing is caring.

Allt gott,
Isabelle Kokkalis
Nationell aktivistsamordnare

Posted in Medlemsbrev, På gång i partiet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *