Julfest på söndag och andra nyheter

viktig_info_lila

Hej Skånepirater!

Här kommer lite info om vår julfest på söndag, valet till vår riksdagslista samt partiets nya verktygslåda. Kan även nämna att ni bör vara förberedda på att vi får se en undersökning från SCB på onsdag om hur stödet ser ut inför EU-valet nästa år.

Julfest i Lund på söndag
Nu på söndag går vår traditionella julfest i Lund av stapeln. Den hålls på Winstrupsgatan 1 (ingång från gården) från klockan 15;00 och framåt och alla medlemmar är hjärtligt välkomna. Skicka gärna ett mail till david.boholm@piratpartiet.se och anmäl er eller anmäl er på facebook, så att vi har en möjlighet att beräkna hur många det blir som kommer.

Fastställande av riksdagslistan för Piratpartiet
Just nu pågår en medlemsomröstning om vilka kandidater vi ska ha i riksdagsvalet nästa år. Som medlem kan du gå in och rösta här. Du loggar in med ditt inlogg i vårt medlemsregister för att kunna rösta och du måste ha varit medlem i minst två månader för att ha rösträtt.

Piratartiets nya verktygskatalog
Undrar du över vilka tekniska verktyg som finns för att underlätta
ditt arbete i PP? Har du kodat ett nytt verktyg och vill visa upp det för folk? Då är medlem.piratpartiet.se rätt ställe att kolla på! Dit kommer du genom en ny länk i huvudmenyn på piratpartiet.se – “Verktyg”. Där finns alla våra verktyg länkade, med en förklaring om vad man har dem till.
Om du har kodat ett nytt verktyg, eller vet om något verktyg som används lokalt och som fler kan ha nytta av, skriv en kort beskrivning och maila den och  länken till egil.moller@piratpartiet.se.

Magnifik Måndag ikväll
Tänkte slutligen även tipsa om att man kan besöka Malmös Magnifika Måndag idag från nu kl 18 och framåt på Cafét Barista på Södra förstadsgatan i Malmö. Där håller man dagen till ära insändarverkstad.

Mattias Bjärnemalm,
Ordförande Piratpartiet Malmö

Posted in Övrigt and tagged .