Inbjudan att träffa Amelia i Klippan

fikamedglass

Piratpartiet i Klippan bjuder in alla partimedlemmar och andra intresserade att träffa vår EU-parlamentariker Amelia Andersdotter.

På torsdag i nästa vecka, alltå den 31:a oktober, kommer vår Europaparlamentariker Amelia Andersdotter till Klippan. Årets viktigaste händelse om du bor i Klippan!

Amelia kommer att berätta om sitt arbete i Bryssel och vilka frågor som berör henne mest. Hon kommer bland annat att berätta om hennes arbete om ACTA-avtalet och hur det är att arbeta fram nya förslag så som exempelvis den nya personuppgiftslagen som är aktuell i parlamentet just nu.

Det är dessutom val i maj nästa år, så detta är chansen vi har inför fastställandet av vår EU-lista att kunna ställa våra frågor till henne.

Vi kommer att vara på biblioteket, Storgatan 9, mellan klockan 17.00 och 18.00.

Ta gärna med er en vän så att vi blir fler på träffen. Om det är många som dyker upp kan vi även diskutera hur intresset är att ställa upp i kommunvalet nästa år.

Men glöm inte, torsdag 31 oktober 17.00 på biblioteket.

Vill man prata piratsaker med andra skåningar rekommenderar jag https://www.facebook.com/groups/154717017966839 eller https://www.facebook.com/groups/Piratpartiet/ för riksnivå.

Ni kan nå kommunledare Ingvar Kullberg via ingvar.kullberg@piratpartiet.se eller hemtelefon 224 83 eller mobil 073 – 022 96 09

Med vänliga hälsningar
Ingvar Kullberg
tf kommunledare Piratpartiet i Klippan

Posted in Övrigt.