Idag drar flygbladsutdelningarna igång i Lund och Malmö! (samt lite annan info)

mab

Hej Skånepirater,

Mitt namn är Mattias Bjärnemalm och jag är valsamordnare för Skåne i valrörelsen och kommer därför regelbundet skicka ut mail med information om vad som händer i Skåne och vad just du kan göra för att hjälpa till med vår valkampanj i EU-valrörelsen. Mitt förra mail hittar du här.

Flygbladsutdelningar
Idag drar jag igång flygbladsutdelning i Lund och Malmö. Tanken är att göra det så lätt som möjligt för folk att komma och hjälpa till en stund. I Lund delar vi ut mellan kl 15-16 och i Malmö delar vi ut mellan 16:15-17:15. Jag har med mig flygblad till bägge ställena så det är bara att dyka upp och hjälpa till en stund om du har tid. Att bara komma förbi tjugo minuter kan göra en oerhörd skillnad i hur många flygblad vi lyckas dela ut. Den här veckan kommer vi främst dela ut flygblad från partiets Storebroskampanj. Jag kommer finnas utanför stationshusen när jag delar ut och hittar u inte mig är det bara att ringa. Mina kontaktuppgifter finns i slutet av mejlet.

Valupptakt i Stockholm inför EU-valet
Jag vill också passa på att påminna om att man kan följa med till partiets EU-valupptakt i Stockholm som är nu på lördag. Sista anmälningsdag är på tisdag och det finns möjlighet att samåka med folk om man anmäler sig här.

Ny hemsideansvarig
Slutligen tänkte jag berätta att Piratpartiet Skåne på vårt styrelsemöte igår utsåg Dennis Nilsson från Svalöv till hemsideansvarig för vår hemsida och att han gärna tar hjälp av en eller flera webbredaktörer för att hålla sidan uppdaterad och snygg. Är du intresserad så skicka honom ett mail på dennis.a.nilsson@piratpartiet.se.

Mina kontaktuppgifter
Jag finns tillgänglig mer eller mindre dygnet runt fram till valet, så tveka inte att höra av dig om det är något du undrar eller om du vill hjälpa till med något. Du kan ringa eller sms:a mig: 0704-385046, du kan maila mig: mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se och du kan twittra till mig: @_mab_. Du kan även prata med mig över Skype: Mab_skype.

Vi ses i valrörelsen!

/Mab

Posted in Övrigt.