Hjälp Piratpartiet till Pride i Stockholm!

Piratpartiet har varit med på Stockholm Pride varje år sedan vi grundades – men för att vara med igen behöver vi din hjälp. Därför har vi nu dragit igång en crowdfundingkampanj på crowdfunding.piratpartiet.se/?campaign=pride-i-stockholm.

Vi har en strålande politik för HBTQ-personer och andra sexuella minoriteter, och utsågs senast 2014 som Sveriges bästa HBTQ-parti enligt RFSL. Vår närvaro på Pride är ständigt uppskattad, och vi lyckas alltid värva både sympatisörer och aktivister.

För tolfte året i rad besöker Piratpartiet Stockholm Pride!

Genom festivalområdet Pride Park träffar vi varje år mängder med nya sympatisörer, medlemmar och aktivister på vad som tillsammans med Dreamhack alltid varit årets största rekryteringstillfälle.

Med vårt fokus på mänskliga rättigheter och en modern samhällssyn hör vi verkligen hemma på Pride, vilket märks år efter år.

För de pengar som du skänker kommer vi att boka ett tält i Pride Park där våra aktivister kan rekrytera nya medlemmar och prata om vår politik.

Av de 20 000 vi vill samla in kommer 15 000 gå till att boka tältplats och 5000 till material.

Om du donerar 150 kronor skickar vi en pin med Piratpartiets logga på regnbågsfärgad bakgrund hem till dig. Du som donerar 350 kronor får en regnbågsfärgad tröja med Piratpartiets logga på. Om du donerar så mycket som 500 kronor kommer vi skriva ditt namn på en tacktavla inne i vårt tält i Pride Park.

Stort tack till er som donerar – ni gör vårt arbete möjligt!

Posted in Aktivism, Dialog, Nyheter, Övrigt, På gång i partiet, Varför vi är pirater!.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *