Donera till Piratpartiet

Victor_Dubreuil_-_'Money_to_Burn',_oil_on_canvas,_1893

Piratpartiet har ingen medlemsavgift – det ska vara möjligt att bli medlem oavsett privatekonomi. Men samtidigt är vi väldigt beroende av pengar för att sköta den löpande verksamheten, för saker som kampanjmaterial, IT-kostnader, valsedlar, och närvaro på olika events. Vi får inga som helst bidrag från staten, och lever därför helt på donationer.

Ditt stöd är en förutsättning för vår kamp för grundläggande demokratiska rättigheter, en reformerad upphovsrätt och ett samhälle på humanistisk grund. Pengarna går direkt till att driva och utveckla Piratpartiet, och alla i partiet arbetar helt på ideell basis. Du väljer själv om du vill donera månadsvis eller med en engångssumma, och du kan välja om du vill donera med bankgiro, banköverföring, PayPal, eller bitcoin.

Flattr this

Bli guldpirat – donera månadsvis!

Att vara guldpirat betyder helt enkelt att du skänker pengar varje månad till partiet. Det enklaste är att gå till din internetbank och lägga upp en återkommande överföring på exempelvis hundra kronor den sista varje månad. Använd bankgiro 5760-2229, eller kontouppgifterna nedan:

Clearingnr: 5403. Kontonr: 1002815.
Bank: SEB (Skandinaviska Enskilda Banken).

(I de flesta internetbanker går det lätt att registrera en överföring som genomförs varje månad. Ibland finns det som alternativ på samma sida som man gör vanliga överföringar, ibland är det ett eget menyval såsom stående/återkommande överföring.)

En annan möjlighet är att donera via en automatisk månadsvis överföring med Visa/MasterCard/Paypal. Passar det dig? Klicka här!

Donera en engångssumma

ppbitcoinVill du donera en engångssumma är det naturligtvis också väldigt uppskattat. Använd bankgiro 5760-2229, eller gör en betalning via din internetbank (klicka här), eller betala med Visa/MasterCard (via Payson) på denna länk.

Du kan även donera med bitcoin – använd adressen 13ECmGpXGMX1ARxkVH5iNiH3QEBtiXaKCC eller QR-koden till höger.

Tack för ditt stöd!

Om du har frågor kring donationer, kontakta oss på info@piratpartiet.se.

International donations

Please see our english donations page.