Dags att kandidera till listan för valet till regionsfullmäktige i Skåne

Christoffer Eldengrip
Vill du kandidera till regionfullmäktige i Skåne?
Piratpartiet kommer ställa upp i regionvalet i Skåne i höst. Nu söker vi kandidater som är intresserade av att stå på vår lista och efter valet representera partiet i regionfullmäktige. Känner du att du är rätt person för  detta så är det dags att kliva fram nu.
Du har fram till Lördagen den 22 februari kl 12:00 att anmäla din kandidatur. Det gör du genom att skicka ett mail till undertecknad där du uppger ditt medlemsnummer i Piratpartiet. Om du inte känner till ditt medlemsnummer kan du hitta det i vårt medlemsregister http://pirateweb.net.
 Skriv även med en kort kandidaturförklaring, samt en bild, som kan läggas upp på vår hemsida.
Själva valet kommer sedan sätta igång den 24 februari och då kommer alla medlemmar kunna rösta på vår lista fram till och med den 28 februari. Mer information om själva valet kommer att komma ut i samband med att valet startar.
Har du några frågor kring vad som gäller får du gärna ta kontakt med vår valsamordnare Mattias Bjärnemalm telefon 0704-385046, mail: mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se) eller höra av dig till mig telefon; 0702-361844, mail: christoffer.eldengrip@piratpartiet.se
Vänliga pirathälsningar
Christoffer Eldengrip
Ordförande Piratpartiet Skåne
Posted in Övrigt.