Anton Nordenfur är Piratpartiets nya partisekreterare

PRESSMEDDELANDE

På Piratpartiets pågående vårmöte har nu alla partiets centrala roller valts – tidigare i veckan stod det klart att Magnus Andersson från Göteborg tog partiledarrollen, och att Mattias Bjärnemalm från Bryssel blev partiets nya vice partiledare. Under söndagskvällen blev det även klart att Anton Nordenfur, projektledare från Stockholm och tidigare partiorganisatör, blev partisekreterare.

”Det är förstås otroligt spännande att få se den här rörelsen växa och vinna makt, sade Anton Nordenfur efter valet. ”Vi är ett parti som växt ur internet, ett parti som förstått att ny teknik kan användas för att frigöra människan istället för att fängsla den. Jag är stolt att få representera det partiet som partisekreterare.”

Anton Nordenfur valdes in i partistyrelsen 2012, och har sedan 2015 arbetat som partiorganisatör med högsta internt ansvar. Rollen som partisekreterare tas över från Henrik Brändén.

Om Piratpartiet

Piratpartiet är ett svenskt, politiskt parti som grundades 2006. Partiet har sedan starten fokuserat på integritet, kultur och kunskap och svarar på de nya frågor som de gamla partierna ännu inte förstått att de måste ställa.

Idag finns det aktiva Piratpartiet i över 50 länder runtom i världen, med folkvalda representanter i EU-parlamentet, i isländska riksdagen, på delstatsnivå i Tyskland och på lokal nivå i Österrike, Kroatien, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Island, Nederländerna, Spanien och Schweiz.

Kontakt

Magnus Andersson, partiledare
partiledare@piratpartiet.se – 070 575 74 78

Mattias Bjärnemalm, vice partiledare
mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se – 070 438 50 46

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter, Pressmeddelanden and tagged , , , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *