Anna Troberg besöker Skåne och annat som är på gång

mab

Hej Skånepirater!

Jag hoppas att de flesta av er vet vem jag är vid det här laget. Mitt namn är Mattias Bjärnemalm, jag kallas oftast för Mab och jag är femtekandidat för piratpartiet i Europaparlamentsvalet samt valsamordnare för Skåne. Jag kommer fram till EU-valet skicka ut mail en eller två gånger i veckan om saker som händer här samt med info om hur just du kan hjälpa oss att återskapa vår valseger från 2009 i EU-valet den 25 maj. Det är inte lång tid kvar, så om du någonsin funderat på att ta steget och bli aktiv är nu absolut rätt tillfälle!

Anna Troberg kommer till Skåne
Som ni säkert läste i partiets nyhetsbrev så kommer vår partiledare Anna Troberg komma ner till Skåne nästa vecka. Hon besöker Helsingborg på måndagen och Malmö/Lund på tisdagen. Vill du växla ett par ord med vår partiledare inför valrörelsen är detta rätt tillfälle att dyka upp. Hennes schema kommer se ut som följer:

Måndag (Helsingborg):

  • 12:00-13:00: Lunchföreläsning på Mindpark (fri entré)
  • 16:00-17:00: Flyersutdelning vid Stortorget/Kullagatan
  • 17:00-18:00: Piratfika på Café Viva vid Mariakyrkan

Tisdag (Malmö/Lund):

  • 15:00-15:00: Flyersutdelning vid Lund C
  • 16:15-17:15: Flyersutdelning vid Malmö C
  • 17:30-20:00: Föreläsning på Foo Café (fri entré)

Övrigt den här veckan
Det händer givetvis fler saker än Annas besök. Dels har vi våra återkommande aktiviteter som sker var vecka, och dels så är det en flyersutdelning och fika i Kristianstad nu på lördag. Samling på Lilla Torg i hörnet mot Hennes & Mauritz och KappAhl klockan 13.00! Efter ca 2 timmar så tar vi och fikar och då skall vi diskutera hur vi får ut affischerna. Ansvarig är Daniel Wimhed som du når på 0708-676561. På söndagens aktivistträff i Lund kl 15 så kommer vi diskutera de motioner som kommit in till partiets medlemsmöte, och eventuellt skriva ihop ett par ändringsyrkanden där vi tycker det behövs.

Återkommande pirataktiviteter
När det gäller våra återkommande veckoaktiviteter har de utökats en del sedan senast. Allt står att finna i vår kalender på hemsidan, men här kommer en snabb genomgång:

Måndagar

Tisdagar

Onsdagar

Torsdagar

Söndagar

  • 15:00-18:00: Aktivistträff i Lund

Mina kontaktuppgifter
Vill du veta mer om något av allt ovan är det bara att kontakta mig för mer information Jag finns tillgänglig mer eller mindre dygnet runt fram till valet, så tveka inte att höra av dig om det är något du undrar eller om du vill hjälpa till med något. Du kan ringa eller sms:a mig: 0704-385046, du kan maila mig: mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se och du kan twittra till mig: @_mab_. Du kan även prata med mig över Skype: Mab_skype.

Posted in Övrigt.