Vi söker dig!

Vi är i fullt förberedande inför valet nästa år, och nu söker vi ett antal personer som kan hjälpa till på olika fronter – vi söker dig! Här följer beskrivningar för några av rollerna, som alla är ideella. Självklart är tanken med alla roller att de inte ska kosta dig något, så resor och andra arbetskostnader täcks såklart av partiet.

Är du intresserad av någon av rollerna? Hör av dig till mig, partiledare Magnus Andersson, på magnus@piratpartiet.se!

Pressekreterare

Vår pressekreterare Peter Lamperud har valt att kliva ned från sin roll, och nu söker vi en ersättare. Som pressekreterare ansvarar du för våra pressmeddelanden samt att ta emot mail och samtal från media, som sedan skickas vidare till relevanta personer som mig eller andra som kan svara på frågor.

Supportansvarig

Vi söker någon som kan ansvara för partiets support, vilket främst handlar om att svara på frågor som kommer till oss via mail. Vi måste se till att alla som söker oss får svar, om allt från medlemsfrågor till politiska frågor. I många fall är uppdraget att skicka vidare mailen till relevanta personer.

Prideansvarig

För elfte (!) året i rad kommer vi att delta i Pride Park och på Stockholms Prideparad, och vi söker nu en delansvarig att hantera vår närvaro tillsammans med Stockholms aktivistsamordnare Ali Gasanin. Uppdraget går bland annat ut på att planera och samordna närvaron i Pride Park, samling och schemaläggning av aktivister, och att komma på aktiviteter samt samla folk som kan vara med i paraden.

Ansvarig för sociala media

Vi håller på att utveckla vidare vår närvaro på sociala media. Vi har redan många gillningar och följare på främst Facebook och Twitter, men vill utveckla det vidare för att använda det så mycket som möjligt i valrörelsen. Uppdraget går främst ut på att hitta och hjälpa de som kan ta hand om olika plattformar, komma på sätt att synas på, och se till att allt flyter på.

Piratdalen-ansvarig

Sist men inte minst söker vi en person som kan ansvara för vårt event i samband med Almedalen – Piratdalen, som vi just nu håller på att samla in pengar till. Mycket är redan planerat och klart, men vi behöver någon som hanterar mycket av det praktiska kring eventet. En utmärkt chans för att få komma till Almedalen och träffa många pirater, både från Sverige och internationella!

Är du intresserad av något annat?

Vill du aktivera dig mer i partiet, men inte i någon av rollerna ovan? Du kanske inte har en aning om vad du vill göra, eller så kanske du har en idé? Hör av dig på magnus@piratpartiet.se så kan vi snacka och komma fram till något! Är du intresserad av att engagera dig lokalt, kanske börja aktivista eller starta en lokalförening? Hör i så fall av dig till vår ansvarige för lokalt arbete, Isabelle Kokkalis, på isabelle.kokkalis@piratpartiet.se.

 

Posted in På gång i partiet and tagged , , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *