Välkommen till Piratpartiets storslagna tioårsfest!

Lördagen den 27 augusti smäller det – då firar vi vårt tioårsjubileum med en storslagen fest, och det gäller att anmäla sig i tid för att säkra en plats!

Allt kommer äga rum på Synteistnoden, en lokal i Sickla, södra Stockholm, och förutom dans och fest med bar blir det förmingel med mat, tal av vår grundare Rick Falkvinge och partiledare Magnus Andersson, och mycket mer. Inträde kostar bara 150 kronor (250 kronor med förminglet och mat). Utöver det finns både en unik tioårströja och boken En reformerad upphovsrätt signerad av författarna, Rick Falkvinge och vår före detta EU-parlamentariker Christian Engström.

Festen kommer att ha öppen bar för de som vill dricka, och dessutom både ett alkoholfritt rum och ett vilorum för den som vill slappna av lite. Det finns dessutom sovplats vid behov. All info och anmälan hittar du här.

Så vad väntar du på? Tioårsfesten närmar sig – ett unikt tillfälle att fira vår historia och se fram emot det som kommer! Anmäl dig nu, eller hör av dig om du har några frågor.

Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv.

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *