Stöd Piratpartiets valrörelse!

442965594_dd26a5c01c_o

Ett valår är en stor ekonomisk utmaning för alla partier. Ett supervalår är en gigantisk ekonomisk utmaning, speciellt för Piratpartiet som inte får det partistöd som riksdagspartierna får. Därför är partiet helt beroende av ditt ekonomiska stöd.

I dag nylanserar vi Piratpartiets crowdfundingsida inför höstens val! Där kan du göra riktade donationer. Den här gången ser konceptet lite annorlunda ut eftersom vi bara har fyra nationella insamlingsmål och utöver det får du möjlighet att stödja valfri lokalförening.

De nationella insamlingsmålen är:

Eftersom Pridefestivalen är väldigt snart så vill jag pusha lite extra för det första insamlingsmålet. Jag har själv skänkt en slant dit.

Du kan också välja och vraka mellan 13 av de lokalföreningar som ställer upp i lokala val. (Nämligen de 13 föreningar som har anmält ett kontonummer till partiledningen.) Förhoppningsvis kommer de lokala föreningarna att göra vad de kan för att inspirera dig att skänka pengar till just dem, som Göteborg redan gör.

Om du vill donera till det allmänna kampanjarbetet går det naturligtvis fortfarande jättebra att bli Guldpirat och donera en stående summa varje månad. Det går också att donera engångsbelopp.

Det är dyrt att valkampanja. Öppna plånboken och hjälp Piratpartiet. Alla bidrag, stora som små, gör stor skillnad. Stort tack för att du hjälper till!

(Bild på guldpengar: Jeremy Schultz, CC BY)

at_news5

Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Posted in Ledningsbloggen, Uncategorized and tagged .