Piratpartiet presenterar ett alternativ till nazismen

När nazistiska Svenskarnas parti besöker Linköping den 26 augusti kommer vi självklart att vara på plats och presentera ett mer invandrarvänligt alternativ. Vi ställer oss starkt emot SvPs politik, som bland annat säger att mörkhyade inte ska få vara medborgare.

Svenskarnas partis politik är otroligt farlig för Sverige, och den är extremt fientlig mot alla som inte stämmer överens med deras bild av en människa. För oss som ett invandrarvänligt parti är det självklart att stå upp mot dem och visa att Linköping inte håller med.

Dels måste vi stå upp för de svagaste i samhället, de som söker sig hit för att de inte har någon annanstans att ta vägen. Dels behöver vi faktiskt invandring för att Sverige ska kunna ta sig framåt och växa. Integrationsproblemen som dyker upp måste istället hanteras med minskad segregering.

Vi kommer att finnas på plats på Stora torget i Linköping från 13:30 den 26 augusti. Svenskarnas partis partiledare kommer att börja tala klockan 14:00. Jag hoppas så många som möjligt finns på plats och hjälper oss synas mycket mer än SvP gör!

Kontakta mig om du har några frågor.

Anton Nordenfur, ordförande PP Linköping
anton.nordenfur@piratpartiet.se
0707 496 840

Posted in Uncategorized and tagged , , , , , .