Piratpartiet åker till Dreamhack

Vi åker till Dreamhack!

Vi har just nu igång en crowdfundingkampanj som är avgörande för vår närvaro på Dreamhack – världens största digitala festival. Piratpartiet får inga statliga bidrag, utan vi lever helt på donationer, vilket gör att vår närvaro på Dreamhack är direkt beroende av just dig.

De goda nyheterna här är att vi på bara några dagar uppnått det första delmålet för att kunna åka till Dreamhack! Stort tack till de 15 personer som hjälpt oss att förverkliga detta, ni är underbara!

Av bara farten så är vi på god väg till nästa delmål, 6 000 kr, vilket skulle ge evenemengspass för ytterligare fem pirater, vilket översätts till ännu mer aktivism och medlemsvärvning, så hjälp oss att nå även detta delmål på crowdfunding.piratpartiet.se!

Crowdfundingen stänger den 31 maj, och då kommer vi använda allt vi fått in för att satsa stenhårt på aktivism under Dreamhack. Hjälp oss komma upp till nästa delmål genom att donera här och nu!

Om du vill prata om Piratpartiets närvaro kan du gå med i Facebook-gruppen Pirater på DreamHack, eller vår Slack-chatt.

Du kan även kontakta mattias.dahlberg@piratpartiet.se som är ansvarig för vår närvaro på Dreamhack om du har frågor eller vill vara en av de lyckliga som får vara med och representera partiet på plats!

Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv.

Anton Nordenfur, partiorganisatör
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter and tagged , , .

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *