Partiledning

Partiledare Anna Troberg

at_news51-150x150Partiledaren leder partiledningens dagliga verksamhet och är partiets ansikte utåt. Partiledaren kan mellan medlemsmöten fatta sakpolitiska beslut i linje med partiets grundläggande principer. Anna Troberg blev partiledare för Piratpartiet den 1 januari 2011. Hon hade då varit vice partiledare sedan 2009.

Anna föddes nådens år när ABBA vann i Brighton, 1974. Hon bor i Stockholm tillsammans med sin flickvän och tre katter.

Innan hon påbörjade sin politiska bana hade hon flera karaktärsdanande arbeten. Under studietiden arbetade hon som städare, postsorterare, brölloptårtsdesigner, Y2K-säkrare och frilansskribent. Hon har också varit doktorand i engelska, översättare och bokförlagschef. Numera är hon författare och partiledare för Piratpartiet.

Hennes humoristiska roman ”Chefer från helvetet” publicerades 2007 av Wahlström & Widstrand under pseudonymen Rosetta Sten. Romanen är även utgiven i Norge och Finland. Du kan så klart ladda hem den gratis. Sharing is caring.

Anna har åtta hyllmeter med olika utgåvor av Jeanette Wintersons böcker. Hon kan dessutom skryta med att ha ett ärofullt sportsligt förflutet. Ett år var hon Borlängemästare i bordtennis, fotboll och kulstötning. (Hon var 11 och betoning ligger på förflutet och inte ärofullt.) Dolly Parton är hennes homegirl och ja, hon har en papp-Xena i verklig storlek som övervakar henne när hon sitter och jobbar. Det är nyttigt för kreativiteten.

Kontakt

Mejl: anna.troberg@piratpartiet.se (mejla om svaret kan vänta en dag)
Telefon: 0704-676273 (ring eller smsa om det är bråttom)

Du kan även följa Anna på hennes privata blogg, hennes blogg på Nyhter24, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Partiledningen

Partiledningen är partiets operativa ledning. Den utför de uppdrag den får från styrelsen, leder partiet på en daglig basis, och representerar partiet internt och externt. Partiledningen fattar inga kollektiva beslut, utan består av individuella beslutsfattare med väldefinierade mandat som använder varandra som bollplank. Partiledningen har ledningsmöten vanligen två gånger per månad. Partiledningen leds av partiledaren.

För att kontakta ledningen, mejla ledningen@piratpartiet.se.

Partiledningen

Partiledare Anna Troberg, 0704-676 273

 

Assistent åt partiledaren, Marit Deldén, 076-0184266

 

Partisekreterare, Henrik Brändén

 

IT- och driftledare, Ola Nyström 0734-232 746

 

Stöd åt lokala organisationen, Nils Agnesson

 

Centralt valstöd, Torbjörn Wester, 076-314 99 82

 

Event, Isabelle Danielsson, 076-1650400

 

Studier, Vakant

 

EU-representant, Christian Engström

 

Mötesprotokoll

Ledningens protokoll från sina möten går att hitta här: http://ledning.piratpartiet.se/category/motesprotokoll/
Protokoll fram till och med oktober 2012 hittar du här: https://mote.piratpartiet.se/forumdisplay.php?f=398

Inplanerade möten

Vill du att ledningen ska ta upp en fråga under ett möte så maila det till ledningsmailen senast fredagen innan mötet så kommer ledningen göra sitt bästa för att hinna med att ta upp din punkt.