Nyhetsbrev 131008

IMAG0508

Du vet väl att det finns massor av möjligheter att lära sig nya saker i Piratpartiet? Du kan lära sig genom att gå någon av de kurser vi arrangerar. Men, du kan också lära dig massor genom att delta i det dagliga arbetet. Det är dessutom ett roligt och enkelt sätt att lära känna fler pirater. Missa inte chansen!

Kurs i skrivandets retorik.
Vill du vässa din förmåga att skriva debattartiklar och börja sortera argument inför valet? Kursen börjar helgen 9-10 november. Anmäl dig här!

Hjälp partiet besvara mejlfrågor
Det kommer in många frågor till partiet. Därför behöver mejlgruppen lite nytt blod. De söker pirater som är känner till partiets politik väl och kan uttrycka sig väl i skrift på svenska och engelska. Det är ett plus om du dessutom har koll på hur partiet fungerar internt. Mejla andreas.larsson@piratpartiet.se om du vill hjälpa till.

Det innovationspolitiska utskottet
Partiets innovationspolitiske talesperson, Anton Nordenfur, söker folk till det innovationspolitiska utskottet. Kontakta anton.nordenfur@piratpartiet.se om du brinner för innovationspolitik och vill hjälpa till.

Sprid piratpolitik på Dreamhack
Den 28 nov- 1 dec går Dreamhack Winter av stapeln i Jönköping. Piratpartiet kommer som vanligt att vara på plats och vi behöver duktiga aktivister som vill hjälpa till att sprida piratpolitik till alla gamers. Kontakta isabelle.danielsson@piratpartiet.se om du vill hjälpa till.

Höstens medlemsmöte har börjat!
Höstens medlemsmöte har börjat. Missa inte chansen att vara med att påverka partiets politik och arbete. Alla medlemmar har en röst, du med!

Här hittar du allmän information om mötet och en tidsplan. Du kan dessutom alltid ställa frågor till mötespresidiet.

Ha det riktigt bra,
anna_trobergnl1
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Posted in Uncategorized and tagged .