Nyhetsbrev 130917

893380_538678422870771_1862440639_o

Det är mycket på gång, så låt oss kasta oss rakt in i det:

Nio nya sakpolitiska program
Under de senaste två åren har vi pirater lyckats med bedriften att bredda vår politiska plattform ordentligt. Vi har nu 16 olika sakpolitiska program som handlar om allt från mångfald, skola, utrikespolitik, upphovsrätt, EU till miljö. Nästa gång någon säger att Piratpartiet är ett enfrågeparti, så säger ni vänligt, bestämt och stolt ”Nej, det är vi inte” och ger dem den här länken.

26-29 september – Bok- & Bibliotek i Göteborg
Precis som förra året kommer Piratpartiet naturligtvis att vara på plats under Bok- & Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar oss i monter E04:03. Det behövs fortfarande ett par extra händer, så hojta till om du är intresserad av att hjälpa till i partiets monter.

12 oktober – EU-konvent
Piratpartiet och Ung Pirat bjuder gemensamt in till höstens stora politiska träff – EUkon. Den går av stapeln den 12 oktober i Stockholm och du är varmt välkommen. Mer information och länk till anmälan hittar du här.

16-17 november – Central mediaträning
Så var det dags för ännu en central mediaträningshelg. Den här gången vänder vi oss speciellt till alla er som kan tänka sig att stå på partiets listor nästa år. Platserna är begränsade, så fundera inte för länge. Mer information om vad kursen innehåller och om hur du anmäler ditt intresse finns här.

Valberedningen behöver dig!
Valberedningen har fått in mycket nomineringar till EU-lista och styrelse. Men det finns två viktiga funktioner i partiet där det behövs frivilliga som kliver fram och säger: Jag vill hjälpa till! Vi behöver människor som jobbar med våra medlemsmöten i mötespresidium och valberedning. Vill du veta mer om vad det innebär kontakta valberedningen eller läs på deras blogg.

I media
Fria Tidningen: ”Piratpartiet kräver utredning av FRA”
DN: ”FRA-härva får Piratpartiet att andas vårluft”

Kjell Häglund får stå för dagens lästips när han skriver om Sveriges misslyckade IT-politik: ”En enda trehövdad tragedi för detta land”

Faktum är att integritetsdebatten spirar och du kan hjälpa till att ge den ordentligt med fart!

Ha det riktigt bra,
anna_trobergnl1
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Posted in Uncategorized and tagged .