Ny ansvarig för inåtriktad kommunikation

Isabelle Kokkalis är nu partiets ansvarige för inåtriktad kommunikation! I den rollen kommer hon att jobba med frågor som workshops, utbildning, medlemsvård och support, vilket passar henne som handen i handsken. Isabelle frågade först om rollen som utspelsansvarig, men tillfrågades efter längre samtal istället för denna roll.

Här berättar Isabelle lite om sig själv:

Hejsan pirater! Det är jag som är Isabelle Kokkalis Lindblad. Jag har fått uppdraget att dra i partiets interna kommunikation. Jag vill styra upp workshops, diskussionskvällar och andra goda ting så snart som möjligt. Är sjukt laddad på att få bolla idéer och tankar med er alla!

Jag är pirat för att jag värnar om individens rätt i kollektivet, folklig maktfördelning, intellektuell frihet och för att informationsdelning är det mest naturliga och vackra som finns. På vardagar jobbar jag som resurslärare på en skola i Huddinge, annars gillar jag att leka runt med moraliska dilemman och att leta kreativa lösningar på problem ger mig liv.

Vill du jobba med inåtriktad kommunikation och stärka hur vi arbetar tillsammans? Hör av dig till Isabelle på isabelle.kokkalis@piratpartiet.se!

Posted in Medlemsbrevslänk, Nyheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *