Mot nya äventyr!

Den senaste månaden har varit otroligt omtumlande. Precis i början av månaden kom beskedet att Anna Troberg inte ställer upp som partiledare nästa år, och strax därpå kom beskedet att det skulle bli ett extraval vi inte alls var förberedda på.

Nu har saker ändrat sig lika radikalt på nytt, och statsminister Stefan Löfven har meddelat att det inte alls blir ett extraval. Det innebär för vår del att arbetet med att fastställa en riksdagslista och att dra igång en valrörelse avbryts helt. Vi vill passa på att tacka Mikael Holm för hans oväntat korta tid som valsamordnare, under vilken han hann få en hel del gjort även om det i slutändan inte fanns ett val att planera inför.

Någonting som både förvånat och glatt oss har varit att vi under den här månaden verkligen sett vad pirater är gjorda av. Det har kommit debattartiklar, planerats aktiviteter, ritats kampanjmaterial och diskuterats friskt, både på Facebook, i medlemsforumet, och afk. Och allt det här har skett helt spontant – det visar en gång för alla hur fantastiska aktivister vi har, och att svärmen lever. Om vi som parti har ett enda nyårslöfte, så är det att denna brinnande eld inte ska slockna, utan att vi gör allt vi kan för att mata den och få den att växa inför en massiv valseger 2018.

Mot nya äventyr, pirater!

Partistyrelsen

Posted in Styrelsebloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *