Medlemsbrev vecka 49

Välkommen till veckans medlemsbrev! Idag har jag glädjen att berätta om vår nya internkommunikationsansvarige, en fin julmiddag, och en hel del mer.

Ny ansvarig för inåtriktad kommunikation

Jag är glad att välkomna Isabelle Kokkalis till sin nya roll som partiets ansvarige för inåtriktad kommunikation! I den rollen kommer hon att jobba med frågor som workshops, utbildning, medlemsvård och support, vilket passar henne som handen i handsken.

Isabelle berättar:

Jag är pirat för att jag värnar om individens rätt i kollektivet, folklig maktfördelning, intellektuell frihet och för att informationsdelning är det mest naturliga och vackra som finns. På vardagar jobbar jag som resurslärare på en skola i Huddinge, annars gillar jag att leka runt med moraliska dilemman och att leta kreativa lösningar på problem ger mig liv.

Du kan läsa mer om Isabelle och vad hon har att säga här.

Välkomna till vår julmiddag

Den som bor i eller har vägarna förbi Stockholm lördagen den 17 december välkomnas varmt till vår årliga julmiddag! Den börjar klockan 18:00 den 17 december och det är ett knytkalas där du antingen kan ta med dig din egen rätt eller betala inträde. Självklart kommer partistyrelsen inklusive vårt arbetsutskott och vår partiledare att finnas på plats! Alla i Stockholm kommer att få inbjudan via mail när den kommer, men bor du utanför Stockholms län och vill få den kan du maila mig på anton@piratpartiet.se så får du den.

Hjälp oss bygga vår nya app!

Du läste rätt, vi är på väg att skapa en PP-app! Appen kommer att underlätta för de som vill engagera sig, den planeras till exempel kunna användas för att nå andra pirater, söka efter lokalt ansvariga, läsa igenom vår politik, rekrytera medlemmar, och mycket mer. Så är du proffs på att programmera appar i Android eller iOS? Är du en ypperlig idéspruta eller designer, oavsett programmeringskunskap? Maila mig på anton@piratpartiet.se!

Vad vill du göra i partiet?

Jag mailar ibland och utlyser nya roller – senast utspelsansvarig – men det finns många andra saker att göra, och en del av dem tänker vi inte ens på. Så nu blir det din tur – vad vill du göra i Piratpartiet? Allt från litet till stort välkomnas, hör bara av dig så börjar vi snacka! Maila mig på anton@piratpartiet.se.

Och såklart, hjälp oss ha råd att göra mer! Klicka in på piratpartiet.se/donera och se hur du kan hjälpa till.

Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv!

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *