Medlemsbrev vecka 47: Det är nu vi växer!

visokerdigVälkommen till veckans medlemsbrev! Från och med idag kommer det att se lite annorlunda ut, vilket jag hoppas uppskattas. Den stora skillnaden blir att vi nämner lite fler saker, men gör det lite kort och länkar till webben för mer info. Vi kommer även att börja skicka ut det mer regelbundet, varje tisdag. Har du tankar om det nya formatet? Hör av dig!

Vi söker utspelsansvarig

Vi fortsätter arbetet med att tillsätta roller i partiet enligt vår nya organisationsstruktur, och den här veckan är det utspelsansvarig som gäller. Du kan läsa mer om uppdraget här.

Armband

Piratshoppen kommer snart att börja sälja handgjorda armband med piratteman – lila, svarta, PP-texter, what have you. Men vad vill du se för armband? Läs mer här!

Ny supportansvarig

Rickardwahlander.jpg

Från och med idag har vi en ny supportansvarig i partiet. Rickard Wahlander, som varit med i rörelsen ett antal år, kommer i sin roll att hjälpa bland annat medlemmar som mailar till partiet. Du kan läsa mer om vad Rickard själv tycker om uppdraget här.

Nu växer vi!

Som nämnt tidigare har vi sett en spännande utveckling i medlemsantal på sistone. I ett tidigare medlemsbrev skrev jag att vi ska försöka nå 4 000 medlemmar innan månaden är slut, och det tycker jag fortfarande att vi ska satsa på.

Nu är det bara 62 personer kvar och tio dagar – visst känns det görbart? Allt som krävs är att du går ut och värvar någon – en kompis, en familjemedlem, någon på skolan eller jobbet, vem som helst. Att bli medlem är såklart gratis, och görs på blipirat.nu.

Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv!

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *