Medlemsbrev vecka 3

Hej!

Det nya året har dragit igång på allvar, och det är mycket som händer framöver!

Vill du hjälpa till?

Vi söker nu ett antal personer till olika ansvarsposter inom partiet. Du kan se allt i en sammanställning här. Vi söker bland annat utbildningsansvarig, utspelsansvarig och ansvarig för sociala media, alla uppdrag ideella. Intresserad? Maila mig på anton@piratpartiet.se!

Holländska PP behöver din hjälp

Förra året slog Piratpartiet stort på Island med 12% av rösterna – i år är det Nederländernas tur. Redan den 15 mars är det dags för parlamentsval, men redan nu behöver de din hjälp. För att ställa upp i valet behövs signaturer från alla valdistrikt, och även vi svenskar kan hjälpa till genom att sprida till så många holländare som möjligt. Läs mer här.

Piratdalen 2017

Vi kan meddela att vi för andra året i rad ordnar Piratdalen i Visby under helgen som inleder Almedalsveckan. I år kommer vi att ha en rad internationella gäster på plats. Vi kommer gästas av Julia Reda, tysk EU-parlamentariker; Ásta Helgadóttir, isländsk alltingsledamot; och Ancilla van der Leest, toppnamn för piraterna i det Nederländska valet.

Mer information kommer komma under våren, men boka reda nu in helgen 2-3 juli i din kalender! Vill du veta mer om Piratdalen? Kontakta Mab på mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se.

Donera till Piratpartiet

Sist men inte minst, vi vill såklart kunna göra allt i år som vi drömt om. För att det ska vara möjligt behöver vi donationer, som är vår enda inkomst – vi får inga som helst statliga bidrag. Inga inom partiet är anställda, och alla pengar går direkt till vår verksamhet och hjälper oss synas mer och arbeta bättre. Vill du hjälpa till med en engångsdonation eller en månadsöverföring? Klicka in på piratpartiet.se/donera och läs mer, eller skicka en liten summa med Swish till 123 179 21 59. Tack!

Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv!

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Medlemsbrev, På gång i partiet and tagged .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *