Medlemsbrev vecka 10

Snart är det dags för vårmöte, utbildningshelg, och en hel del mer! Häng med!

Vårmötet annalkas

Den 10 april öppnar 2017 års vårmöte, som är ett av de två medlemsmöten vi har årligen. På det mötet kommer vi bland annat att välja ny vice partiledare och besluta om ny politik. Vill du nominera till några uppdrag eller lämna in motioner (förslag till exempelvis ny politik)? Då är sluttiden klockan 18.59 måndagen den 13 mars. All information om mötet hittar du här, och har du några frågor kan du vända dig till motespresidiet@piratpartiet.se. Ses där!

Utbildningshelg

Snart, fortfarande oklart exakt när, kommer vi att anordna en utbildningshelg dit du och alla andra medlemmar är inbjuden! Vill du komma med input om vad vi ska göra, eller kanske erbjuda att hjälpa till med det hela? Hör av dig till Isabelle Kokkalis, internkommunikationsansvarig, på isabelle.kokkalis@piratpartiet.se!

Val i Nederländerna

Valet i Nederländerna, där Piratpartiet har en chans att komma in i ännu ett parlament, närmar sig! En trupp svenska pirater, bland annat vår partiledare Magnus Andersson, kommer att åka ned för att hjälpa till i kampanjandet och vara med och fira segern alternativt dränka sorgerna. Är du intresserad av att hänga på? Hör av dig till Magnus på magnus.andersson@piratpartiet.se!

Donera till Piratpartiet

Sist men inte minst, vi vill såklart kunna göra allt i år som vi drömt om. För att det ska vara möjligt behöver vi donationer, som är vår enda inkomst – vi får inga som helst statliga bidrag. Inga inom partiet är anställda, och alla pengar går direkt till vår verksamhet och hjälper oss synas mer och arbeta bättre. Vill du hjälpa till med en engångsdonation eller en månadsöverföring? Klicka in på piratpartiet.se/donera och läs mer, eller skicka en liten summa med Swish till 123 179 21 59. Tack!

Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv!

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Medlemsbrev, Medlemsbrevslänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *