Medlemsbrev: Vår nya organisationsstruktur

Hej alla pirater!

Vi lever i en tid med många förändringar. Efter att nyligen ha presenterat både en renodling av vår politik och nytt informationsmaterial faller nu nästa pusselbit på plats i form av en helt ny organisationsstruktur. Jag presenterar den på min blogg, där jag berättar mer om hur det är tänkt att fungera och varför det är den bästa vägen att gå.

Jag har redan börjat utse en rad nya personer till olika ansvarsposter, bland dem Ronja Gustafsson som arbetar med att fixa vår hemsida kommunikationsmässigt och David Klarlund som ansvarar för samordningen av de events vi deltar på. Men det är mycket mer att göra! Vi letar nu efter de fem personer som kommer att ansvara för fem olika delar av partiets grundläggande struktur – extern och intern kommunikation, lokalt arbete, administration och politik. Utöver detta letar vi såklart efter många fler, alla sammanfattas på wikin.

Är du till exempel vår nya PR-ansvarige? Vill du vara med och planera utspel, skriva debattartiklar, eller arbeta med att stärka donationer? Eller vill du hjälpa till lokalt, som regional aktivistsamordnare eller lokalföreningsansvarig? Eller vet du precis vem som skulle passa perfekt för det?

Hör av dig, även om du är osäker! Skriv till mig så börjar vi snacka direkt!

Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv.

Anton Nordenfur
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter and tagged , , , , , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *