Medlemsbrev vecka 26

Saker rör på sig.

Det är något vi märker tydligare och tydligare. Aktivismen sprider sig över landet. Optimismen sprider sig. Inte sedan upptakten till riksdagsvalet för två år sedan har så många gjort så mycket samtidigt. Under veckan som varit har ett gäng pirater varit i Almedalen, medan de som är kvar på fastlandet sprungit runt och gjort en massa andra saker.

De senaste veckorna har vi börjat tillsätta allt fler roller i partiet, med nya människor som kan åstadkomma så otroligt mycket – tillsammans är vi starka, och tillsammans kan vi segla hela vägen in i riksdagen. Nu planerar vi bland annat inför partiets närvaro på Stockholm Pride i slutet av juli, och vår egen tioårsfest i Sickla den 27 augusti. Vill du hjälpa till med något? Hör av dig!

Men den stora nyheten är såklart att vi precis kommit ut med vårt splitternya informationsmaterial!

En flyer, en folder och fyra affischer har tryckts upp och är snart redo att skickas ut över hela landet. Redan nu har det börjat dyka upp på ett par platser i landet, inklusive Gotland och Stockholm, och i början av veckan som kommer kan du beställa hem ett paket helt gratis. Du kan se materialet och läsa mer här, och du kan läsa mer om processen bakom det här.

Så vad planerar du för pirataktiviteter där du bor? Vad vill du hjälpa till med? Vad vill du höra mer om?

Hör av dig! Och till nästa gång, ha ett fantastiskt liv.

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter and tagged , , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *