Medlemsbrev – hjälp oss hjälpa Sverige!

Hej alla pirater!

För ett tag sedan lanserade vi precis vårt nya informationsmaterial, som nu går att beställa hem helt gratis i Piratshoppen. Vi har redan fått ett stort gäng aktivistkits beställda, och runtom i landet syns våra affischer och våra foldrar ligger i alla möjliga brevlådor. Fantastiskt, men det betyder inte att det räcker! Nu behövs du.

Dra in på Piratshoppen, beställ hem ett aktivistkit och dra ut på gatan. Detta är en av väldigt få chanser vi har att verkligen synas, att påminna alla om att vi fortfarande finns och att vi är starkare och menar mer allvar än någonsin förut. Här kan du beställa dina aktivistkit – lycka till!

Kan du inte hjälpa till med aktivistkiten? Eller vill du kanske göra något mer? Ta då chansen att dra in på vår crowdfundingkampanj inför Stockholm Pride! Du kan såklart också donera till partiets allmänna verksamhet, och det gör du på den här sidan. Vi har ett antal sätt att donera, med allt från banköverföring, bankgiro, PayPal och Swish och Bitcoin. Självklart är det vi uppskattar mest löpande månadsdonationer, som hjälper oss att lättare planera verksamheten.

Piratpartiet är en helt ideell organisation – vi får inga som helst bidrag och har inga anställda, och vår verksamhet sponsras helt och hållet av sympatisörer som du. Det är med din hjälp vi kan dra hela rörelsen vidare till nästa nivå – att synas, växa i opinionen, och vinna politisk makt i Sverige och världen.

Tack!

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter and tagged , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *