Medlemsbrev: Decenniets fest

Nästan tre veckor tog det, men nu börjar vi vakna ur komat efter decenniets fest – Piratpartiets stora tioårsfest!

Om du missade det hela missade du utan tvekan en otrolig upplevelse, och var du där vet du precis vad jag pratar om. Vi ville hålla på många detaljer till sista minuten, dels för att stärka överraskningen och dels för att en del saker blev klara först då. Men vad hände då?

Så himla mycket. Vi hade fantastisk mat, dans med en storslagen ljusshow, Piratshoppen var där och sålde swag, vi hade tal av både vår grundare Rick Falkvinge och vår partiledare Magnus Andersson. Ett antal pirater åkte hit från utlandet, vi körde på med en massiv fyrverkerishow, alla som var där fick handgjorda PP10-armband, och våra supersnygga tioårströjor sålde som smör.

Räcker inte det? Okej, det var mer. En tatuerare satte sig och fixade både vanliga och piratrelaterade tatueringar – jag själv fixade mig en ”sharing is caring”-tatuering och en annan pirat körde på den underbart roliga ”This tattoo has been removed due to copyright infringement”. Sist men inte minst, såklart – tack till alla funktionärer som var med och gjorde allt det här möjligt. Ni äger.

En sådan här fest går inte att återspegla i ord. Önskar du att du hade varit där? Självklart gör du det. Hela festen kommer såklart aldrig upprepas utan var en one time event, men det betyder inte att det inte finns fler tillfällen. Vi har redan börjat prata om att göra piratfesten till en årlig grej – se alltså fram emot nästa höst när vi kör på lika rejält igen!

Allt det här roliga sagt – en fest kostar pengar. Vi samlade ju in pengar genom inträdesbiljetterna, men visste från början att det fanns en risk att det inte skulle räcka för att bekosta hela festen. Så blev det också, och vi gick lite back på hela grejen. Vill du hjälpa oss tjäna in det igen? Klicka in dig på vår donationssida där du kan se alla möjligheter att hjälpa oss ekonomiskt. Tack!

Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv.

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter and tagged , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *