Medlemsbrev april: Vårmötet är i full gång – delta nu!

Hej alla medlemmar!

Piratpartiet har varje år två möten – vårmötet och höstmötet – där alla medlemmar får vara med och rösta i viktiga frågor om vad vi ska göra, vilken politik vi ska föra, och vilka som ska sitta på förtroendevalda platser. Just nu pågår vårmötet, där vi bland annat beslutar om förtroendevalda och motioner, och du får självklart delta!

Vårmötet hålls helt på nätet, på mote.piratpartiet.se, och så fort som du loggat in kan du vara med och diskutera, yrka, och så småningom rösta när det blir dags för det. Har du problem med att logga in, eller andra problem med eller frågor om mötet? Kontakta mötespresidiet på mail (motespresidiet@piratpartiet.se) eller på chatt (https://piratechat.net/chat/?room=fragor_motespresidiet).

I andra nyheter har partistyrelsen nyligen utsett en ny integritetspolitisk talesperson – Gustav Nipe, som fram till nyligen var ordförande för vårt ungdomsförbund Ung Pirat. Gustav har redan fått en del mediauppmärksamhet i sin kritik mot Skatteverket, som vill övervaka Sveriges bitcoinanvändare.

Piratpartiets närvaro på det stundande Dreamhack Summer planeras för fullt, och vi har nu nått vårt grundmål med crowdfundingen. Nästa steg är att nå 6 000 kronor, och för det behöver vi din hjälp – tack vare fantastiska medlemmar som du har Piratpartiet råd att synas, värva nya aktivister, och förändra världen till det bättre!Klicka in hit för att donera.

Det var allt för denna gång, ett av de kortare medlemsbreven. Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv.

Anton Nordenfur, partiorganisatör
anton.nordenfur@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter and tagged , , , , , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *