Lönen är kommen, nu festar vi!

Idag kom lönen för de flesta av oss, vilket betyder att vi i alla fall i ett par dagar har råd att lägga pengar på kul grejor. Och vad är då inte så kul som Piratpartiets egna tioårsfest?

Här kommer således den sista påminnelsen inför festen på lördag. Både svenska och utländska pirater samlas i Sickla, södra Stockholm, och efter förfest från 18:00 drar den stora festen igång vid 20:00. Därefter följer tal från vår grundare Rick Falkvinge och vår partiledare och ett gäng överraskningar och kul grejor!

Den här festen är dessutom din enda chans att få hem vår unika tioårströja, som är tryckt specifikt för den här festen och som inte kommer säljas efter den. Köper du den tillsammans med biljett till festen här kostar den så lite som 150 kr, på plats kostar den 200 kr (och kan ta slut!).

Har du inte skaffat biljett än? Det kan du då göra på crowdfunding.piratpartiet.se för så lite som 150 kr, eller så kan du i mån av plats köpa biljett i dörren. Priset för förfest, mat, fest och tröja är så lite som 400 kr.

Har du inte bestämt dig än? Maila så övertalar jag dig! Har du några frågor? Kolla hit eller maila så upplyser jag dig!

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *