Kalla till regionala piratkonferenser!

Det är svårt att på riktigt förstå varandra, och att på riktigt kunna samarbeta, utan att träffas. Därför uppmuntrar vi nu alla lokalt engagerade pirater att göra just det – dra ihop regionala piratkonferenser!

Med ett centralt stöd på 2 000 kronor per konferens (utöver de bidrag till aktivistinitiativ som går att söka) vill vi sänka tröskeln för att sänkas ytterligare. Det är enkelt – dra ihop och bjud in till en stor eller liten konferens av något slag, och få bidrag att finansiera det hela. Träffen kan handla om politik, om partikultur, eller egentligen vad som helst med pirattema.

Är du engagerad i en lokal piratförening? Perfekt! Dra igång en träff för din kommun, ditt län, din region, eller vad som helst, och hör av dig till au@piratpartiet.se och berätta om vad ni planerar.

Är du inte engagerad i en lokalförening, utan bara solopirat? Lika bra det! Hör av dig till au@piratpartiet.se så hjälper vi dig jättegärna att träffa likasinnade, och hjälper dig med alla tankar eller idéer som du har.

Har du tankar och funderingar men är inte riktigt där än? Vill du ha någon att brainstorma med, eller vill du för den delen bara kasta iväg dina idéer på någon? Kör på, hör av dig!

Att träffa andra pirater är fantastiskt – det måste bara göras också. Vi är här med målet att 2016 blir året då så många pirater som möjligt träffar varandra. Nu kör vi!

Arbetsutskottet
genom Anton Nordenfur, partiorganisatör
au@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Lokala nyheter, Medlemsinfo, Nyheter and tagged , , , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *