Info om valsedelsdistribution – din hjälp behövs!

Hej,

Nu har valrörelsen dragit igång på allvar. Som du säkert vet får vi i höstvalen inte våra valsedlar utlagda i vallokalerna. Det måste vi fixa själva. Din hjälp med detta är mycket uppskattad!

Vi har satt upp ett valsedelssystem för att administrera det praktiska.

Länk: Välkommen till Piratpartiets valsedelssystem!

Det finns tre sätt för dig att hjälpa till.

1. Kommunansvarig för valsedlar. Detta innebär att du får en leverans med partiets valsedlar till din adress, och sedan ska du distribuera dessa valsedlar till vallokalsansvariga (punkt 3). Det är mycket viktigt att vi har minst en adress i varje kommun att skicka valsedlar till! Det går även att ta på sig ansvaret för flera kommuner.

2. Valsedelsjour. Har du bil, anmäl dig till valsedelsjouren. Det ger dig ett särskilt ansvar på onsdag nästa vecka 27/8 när förtidsröstningen öppnar, och på valdagen 14 september. Ditt ansvar är att åka ut med valsedlar till vallokaler som ingen annan täcker. Vi behöver minst en valsedelsjour i varje kommun!

3. Boka dig på vallokaler. Skriv upp dig som ansvarig för att lägga ut valsedlar i vallokaler där du bor och arbetar. Detta är den lättaste uppgiften, men nog så viktig. Tveka inte, registrera dig på vallokaler i din närhet redan idag! Valsedlarna får du av kommunansvarige (punkt 1).

Jag kan inte nog betona hur värdefull just din hjälp är. Valsedelsdistributionen kräver att vi alla hjälps åt. Jag vill tacka på förhand för att du ställer upp för Piratpartiet just när behovet är som störst. Jag är tacksam, Piratpartiet är tacksamt och framtiden kommer att tacka dig!

at_news5

Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Posted in Ledningsbloggen, Uncategorized and tagged , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *