Hjälp till med valsedelsdistributionen

Vid höstens val får vi inte våra valsedlar automatiskt utlagda i vallokalerna. Så det kommer att vara ett omfattande arbete med att se till att våra valsedlar finns i alla röstlokaler. Först från den 27 augusti i sådär tusen förtidsröstningslokaler. Sedan den 14 september i ännu fler vanliga vallokaler.

Vallokalsbokningssystem på G. På grund av diverse strul från kommuner och valmyndigheten har vi ännu inte kunnat få databaser över samtliga vallokaler. Därför är vi sena med att öppna möjligheten för alla duktiga aktivister att elektroniskt boka in sig på att förse vallokaler med valsedlar. Vi har dock blivit lovade att få informationen under de närmaste dagarna, och då kommer systemet snabbt upp. Vi återkommer med mail så fort systemet är uppe.

Ställ upp som lokal valsedelsansvarig! Vi behöver personer som tar på sig att ha hand om och dela ut valsedlar till dem som sedan ska lägga ut dem i vallokalerna. För sin egen kommun, och kanske också någon grannkommun. Anmäl dig som lokalt valsedelsansvarig så snart som möjligt i detta formulär! Tänk på att om du inte ställer upp kanske det inte blir möjligt att rösta pirat i din kommun!

Bli regional valsedelssamordnare. Dessutom behöver vi folk som regionalt kan hjälpa till att samordna valsedelsdistributionen – rekrytera ytterligare lokalt ansvariga, hålla koll, och fixa akutleveranser om det behövs. Vi behöver ett gäng om fyra-fem personer i vardera av sex valsedelsregioner. Anmäl ditt intresse med mail till johan.karlsson@piratpartiet.se.

Tusen tack för din hjälp! Du behövs!

at_news5

Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Posted in Ledningsbloggen, Uncategorized and tagged , , , .

One Comment

  1. Tjo,Du kommer ihe5g mig och Tyresf6 va? Missade mf6tet i Onsdags tyve4rr, var i Tampere (Finland) o jobdabe :/Sle5 mig en signal om det e ne5got som me5ste redas ut vetja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *