Hjälp oss crowdfunda Piratdalen!

Piratpartiet kommer närvara i Almedalen även i år, men denna gång har vi bestämt oss för att ockupera vår egna lilla del av Gotland – nämligen Piratdalen!

Söndagen den 2 juli anordnar vi ett seminarium med ett flertal intressanta internationella pirater, som kommer att tala om sina unika erfarenheter av den lokala piratrörelsen. Kom och bli inspirerad av framgångar som vi haft i andra länder och få inblick i den internationella rörelse som Piratpartiet är en del av!

Seminariet äger rum klockan 15-19 i universitetets lokaler nere vid hamnen – precis bredvid Almedalsparken.

Anledningen till att vi håller detta evenemang är för att vi vill skapa medvetenhet om piratrörelsen och de frågor vi delar med våra systerpartier runtom i världen.

För att lyckas ro i land med Piratdalen behöver vi dock din hjälp! Piratpartiet är ett parti som helt drivs av sina medlemmar och sympatisörer, till skillnad från de statsfinansierade riksdagspartierna. Därför behöver vi ditt stöd för att kunna betala de 50 000 kronor Piratdalen kommer kosta att anordna. Du kan hjälpa oss på crowdfunding.piratpartiet.se – minsta lilla gör skillnad.

Hjälp oss skapa ett fantastiskt evenemang: kom till Piratdalen i sommar eller donera pengar till arrangemanget, om du inte har möjlighet att komma dit. Eller gör både och!

Vi ses i Piratdalen!

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in På gång i partiet and tagged , , .

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *