Häng med Piratpartiet på Stockholm Pride Parade!

Hej alla pirater!

Stockholm Pride är i full gång, och självklart är vi där och snackar politik. Aldrig förr har det varit lättare för regnbågsmänniskor av olika slag att komma ut och finna gemenskap – oberoende om man bor i en storstad, en liten håla eller i en totalitär diktatur. Nu är vi det enda partiet som arbetar för att låta nätet vara en frizon för informationsutbyte, en chans för minoriteter att frigöras, för diktaturer att krossas och för korrupta politiker att avslöjas och avsättas. Det är någonting vi måste fortsätta med.

Imorgon, lördagen den 30 juli, är det dessutom dags för årets Pride-parad, och självklart är vi där med! Vi kommer att samlas en halvtimme innan paraden börjar, 12:30, för att förbereda allt (kommer du ännu tidigare är det bättre!). Alla är självklart välkomna att vara med oavsett om en är medlem eller inte, så dra gärna med en vän! Ju fler som kommer, ju bättre syns vi. Och slutligen, efter att alla är helt trötta, så passar vi på att hänga vid paradslutet och fika tillsammans, självklart bjuder vi på fikat.

Paraden startar i år vid Kungsholmstorg och går sedan genom Tegelbacken, Hötorget och Stureplan innan den till sist stannar vid Östermalms IP där Pride Park ligger. Hela paradordningen hittar du här: http://www.stockholmpride.org/festivalen/pride-parade/

Happy Pride!

Anton Nordenfur, partisekreterare
076 314 99 82 – anton@piratpartiet.se

Posted in Nyheter and tagged , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *