God jul från Piratpartiet!

Välkommen till veckans medlemsbrev, det sista innan jul!

Nya partistyrelsen är invigd

I helgen hade årets partistyrelse sitt sista möte, och i samband med det hade också den nya styrelsen sitt första möte. Björn Flintberg och Josef Ohlsson Collentine sitter nu inte längre i partiets arbetsutskott, utan där har vi nu Elin Andersson och Andreas Bjärnemalm, förutom mig och vår partiledare Magnus Andersson. Mötet hade en fantastisk stämning, och det kändes verkligen att alla var pepp att fixa vårt sista år innan det kommande valåret 2018!

Eventansvarig sökes

Inför det nya året är det dags att boosta partiet ytterligare, och nu är det dags att hitta vår nya eventansvarig. Som eventansvarig arbetar du med våra olika events, såsom närvaron på Dreamhack och Pride. Det är också du som letar reda på och avgör vilka events som är viktigast för oss, och du får se till att rätt personer kommer iväg till rätt events. Rollen är som alla andra i partiet ideell. Intresserad? Hör av dig på anton@piratpartiet.se.

Det är dags för Mattermost!

Många av er känner till chattverktyget Slack som vi använt en tid. Nu är vi på väg att byta system till en egethostad open source-lösning, Mattermost. Migreringen kommer påbörjas klockan 23:00 onsdagen den 21 december, och den som är på Slack nu och vill hålla koll kan kika i #diskussioner för att se hur det går. Och ni andra? Det kommer ett mail strax med info om hur man joinar och varför!

Sist men inte minst, ha en enormt trevlig jul! Känner du för att ge en till julklapp? Gå in på piratpartiet.se/donera och se hur du kan hjälpa oss att synas mer med hjälp av en donation. 😉

Till nästa gång, ha ett fantastiskt liv!

Anton Nordenfur, partisekreterare
anton@piratpartiet.se – 076 314 99 82

Posted in Nyheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *