Finbesök av parlamentariker och partiledare

ppfortid

Nu är det valtider som aldrig förr – förtidsröstningen till EU-valet öppnade i onsdags, och valdagen är knappt två veckor bort. Trots att de andra partierna redan verkar ha gett upp i Linköping kör vi på ordentligt. Varje dag fram till valet står vi i vår lila valstuga på Trädgårdstorget och pratar med väljare, och utöver det har vi en otrolig aktivisttrupp som delar ut flygblad, sätter upp affischer, och pratar med alla de känner. Senast idag hade vi till exempel en lyckad flygbladsutdelning på universitetet.

De sista två veckorna till valdagen den 25 maj får vi ett antal finbesök i stan.

Nu på måndag den 12 maj kommer Christian Engström, vår EU-parlamentariker och förstanamn på listan i år på besök och träffar aktivister och väljare i valstugan från 15:00. På plats finns då även Erik Einarsson, partiets utbildningspolitiska talesperson.

Nu på tisdag den 13 maj kommer Anna Troberg, vår partiledare och tredjenamn på EU-listan. Även hon passar på att hjälpa oss prata med väljare i valstugan, från 16:00.

Måndagen därefter den 19 maj kommer Amelia Andersdotter, EU-parlamentariker och andranamn på EU-listan. Från 10:00 delar vi ut flygblad tillsammans på campus Valla (träff utanför Kårallens stora entré), och efter lunch står hon med oss i valstugan i ett par timmar.

Alla dessa träffar är lysande tillfällen att träffa våra tre toppkandidater, och det är en utmärkt chans att fråga våra parlamentariker om vad de fått gjort nere i Bryssel. Kom gärna förbi på en eller alla träffar!

Mvh,
Anton Nordenfur, ordförande PP Linköping
anton.nordenfur@piratpartiet.se
0707 496 840

Posted in Uncategorized and tagged , , , , , .