Donera / Bli Guldpirat

Victor_Dubreuil_-_'Money_to_Burn',_oil_on_canvas,_1893

Varför donera till Piratpartiet?

Piratpartiet har ingen medlemsavgift – det ska vara möjligt att bli medlem oavsett privatekonomi. Men samtidigt är vi väldigt beroende av pengar för att sköta den löpande verksamheten, exempelvis till kampanjmaterial, resor, IT-kostnader, valsedlar och närvaro på events som Dreamhack, Biblioteksmässan och Pridefestivalen. Vill du veta i detalj hur pengarna används? Kolla vår budget för 2014.

Ditt stöd är en förutsättning för vår kamp för grundläggande demokratiska rättigheter, en reformerad upphovsrätt och ett samhälle på humanistisk grund. Pengarna går direkt till att driva och utveckla Piratpartiet. Vi får inte det ekonomiska stöd som riksdagspartierna får och är därför helt beroende av donationer.

Flattr this

Bli guldpirat – donera månadsvis!

Att vara guldpirat betyder helt enkelt att du skänker pengar varje månad till partiet. Det enklaste är att gå till din internetbank och lägga upp en återkommande överföring på exempelvis hundra kronor den sista varje månad. Använd bankgiro 5760-2229, eller kontouppgifterna nedan:

Clearingnr: 5403. Kontonr: 1002815.
Bank: SEB (Skandinaviska Enskilda Banken).

(I de flesta internetbanker går det lätt att registrera en överföring som genomförs varje månad. Ibland finns det som alternativ på samma sida som man gör vanliga överföringar, ibland är det ett eget menyval såsom stående/återkommande överföring.)

En annan möjlighet är att donera via en automatisk månadsvis överföring med Visa/MasterCard/Paypal. Passar det dig? Klicka här!

Visa gärna andra att du är guldpirat. Här är en banner du kan använda: Jag är Guldpirat och donerar pengar till Piratpartiet

Klistra bara in den här koden på din blogg eller hemsida:

<a href=”http://www.piratpartiet.se/om-oss/donera-bli-guldpirat/”><img border=”0″ height=”15″ src=”http://docs.piratpartiet.se/banners/Guldpirat-80×15.png” alt=”Jag är Guldpirat och donerar pengar till Piratpartiet” title=”Jag är Guldpirat och donerar pengar till Piratpartiet” width=”80″></a>

Donera en engångssumma

Vill du donera en engångssumma går det naturligtvis bra också. Använd bankgiro 5760-2229, eller gör en betalning via din internetbank (klicka här) eller betala med Visa/MasterCard (via Payson) på denna länk.

Tack för ditt stöd!

Om du har frågor kring donationer, kontakta Torbjörn Wester.

International donations

Please see our english donations page.

Donationshistorik

Här hittar du donationsstatistik för passerade månader.